int(3)

Poslovalnica

Ljubljana

Vse lokacije >

Delovni čas:

PRODAJA:

Od ponedeljka do petka: od 8.00 do 18.00

Sobota: od 9.00 do 12.00

SERVIS:

pon – pet: od 7:30 h do 17 h

Pokličite nas

Prodaja (nova in rabljena vozila):

Andrej Verbič: 051 440 052

Jure Tomšič: 031 393 942

Jure Lukežič : 031 324 065

Servis:

Janez Zalar: 031 648 240

 

JEEP VOZILA

Raziščite bogato ponudbo vozil Jeep za vsako željo ali potrebo in se odpeljite s svojim. Naši svetovalci vam bodo pripravili ugodno ponudbo in možnosti za financiranje.

JEEP COMPASS

Neprekosljiva kombinacija legendarnih terenskih zmogljivosti, prepoznavne in sodobne oblike, izjemna vozna dinamika. Compass vas bo zapeljal izven navadnih in običajnih poti. Vnesite nekaj neobičajnosti v svoje življenje.

Linijo JEEP COMPASS odlikujejo:

 • Prefinjeno oblikovanje.
 • Najboljšo zmogljivost štirikolesnega pogona v razredu.
 • Inovativnost.
Podrobno o Compass

JEEP GRAND CHEROKEE

Jeep®Grand Cherokee je bil nagrajen večkrat, kot katerikoli drug športni terenec. Suverena in elegantna zunanjost izražata moč z vseh vidikov.

Dvojni nastavki izpuha spadajo med serijsko opremo različic Limited, Overland in Summit.

Linijo JEEP GRAND CHEROKEE odlikujejo:

 • Prestiž.
 • Popolnoma nov osemstopenjski avtomatski menjalnik.
 • Slog in udobje.
Podrobno o Grand Cherokee

JEEP CHEROKEE

Jeep® Cherokee z izjemnimi zmogljivostmi na cesti, vodljivostjo in gospodarno rabo goriva ter najboljšo štirikolesno zmogljivostjo in ekskluzivno tehnologijo v svojem razredu dviguje avtomobilske standarde. Prava izbira za vse, ki zahtevajo obliko in vsebino. Jeep® Cherokee se ponaša s tehnološko razvitostjo in učinkovitostjo ter spoštuje legendarne lastnosti znamke Jeep®.

Linijo JEEP  CHEROKEE odlikujejo:

 • Brezkompromisna kakovost.
 • Divja lepota.
 • Varnost.
Podrobno o Cherokee

JEEP RENEGADE

Jeep® Grand Cherokee je bil nagrajen večkrat kot katerikoli drug športni terenec. Suverena in elegantna zunanjost izražata moč z vseh zornih kotov.

Dvojni nastavki izpuha spadajo med serijsko opremo različic Limited, Overland in Summit.

Renegade je v vsakem pogledu pravi Jeep®, saj ima kultno mrežo hladilnika s sedmimi režami in neustrašni videz. Majhni športni terenec Jeep® vas bo navdušil z okretnostjo na vožnji po mestu ali s terenskimi zmogljivostmi pri odkrivanju novih brezpotij. Jeep® Renegade je vedno pripravljen in zmogljiv.

Linijo JEEP  RENEGADE odlikujejo:

 • Vsestranska uporaba.
 • Odlično razmerje med ceno in kakovostjo.
 • Pustolovska osebnost.
Podrobno o Renegade

JEEP WRANGLER

Prava avtomobilska legenda. Drža štirivratnega modela Wrangler Unlimited »Pridem povsod, naredim vse« je izpeljana iz njegovega klasičnega, namenskega oblikovanja: iz legendarne rešetke s sedmimi režami, okroglih žarometov, poudarjenih zapahov pokrova motorja, kovanega aluminija, odstranljivih vrat, zložljivega vetrobranskega stekla, meglenk, robustnih obrob blatnikov, na zunanjo stran pritrjenega nadomestnega kolesa ter možnosti platnene ali trde strehe

Linijo JEEP  WRANGLER odlikujejo:

 • Mojstrsko narejen štirikolesni pogon.
 • Modularna trda streha.
 • Pralna notranjost.
Podrobno o Wrangler

Zakaj vozila Jeep

Financiranje

V sodelovanju s podjetjem Summit Leasing Slovenija lahko uredite vse potrebno za nakup avtomobila – enostavno, hitro ter prilagojeno vašim željam in zmožnostim – in vaš izbrani JEEP preprosto odpeljete. Več o načinih financiranja.

Jeep 5 plus

Jeep 5 Plus je zagotovilo o kakovosti vozil Jeep, saj priča o našem zaupanju, ki temelji na dolgoletnih pozitivnih izkušnjah. Storitev Jeep 5 Plus prejmete brezplačno ob nakupu novega vozila Jeep.

Asistenca Jeep

Asistenca Jeep je sestavni del programa prednostnega servisa na cesti, ki pripada le lastnikom vozil Jeep, kupljenih v pooblaščeni prodajni mreži Jeep.

3final-v