int(3)

Poslovalnica

Ljubljana

Vse lokacije >

Delovni čas:

PRODAJA:

Od ponedeljka do petka: od 8.00 do 18.00

Sobota: od 9.00 do 12.00

SERVIS:

pon – pet: od 7:30 h do 17 h

Pokličite nas

Prodaja (nova in rabljena vozila):

Andrej Verbič: 051 440 052

Jure Tomšič: 031 393 942

Jure Lukežič : 031 324 065

Servis:

Janez Zalar: 031 648 240

 

O znamki Maserati

Ko so bratje Maserati leta 1914 odprli Officine Alfieri Maserati v srcu Bologne v Italiji, so komajda predstavljali vpliv, ki bi ga imeli na svet. Alfieri, Ettore, Ernesto in Bindo: štirje bratje, ki jih je združila njihova nepopustljiva strast do avtomobilov in motorjev. Njihova vizija, navdušenje in strokovnost so se izkazali kot temelj tega, kar bo nekega dne postalo globalna blagovna znamka, splošno priznana kot simbol avtomobilske odličnosti.

Maserati Ghibli

Model Ghibli je zasnovan iz izkušenj s proizvodnjo vozil GT, ki jih odlikujejo značilna eleganca in vrhunska zmogljivost ter vznemirljiva in udobna vožnja. Ustvarili so edinstveno, pozornost zbujajočo in izjemno limuzino. Njeno športno dušo boste takoj prepoznali iz izklesane oblike karoserije, ki jo povezujejo jasno izražene linije, ki ustvarjajo gibanje.

Podrobno o Maserati Ghibli

Maserati Levante

Levante oziroma levant je topel veter v Sredozemlju, ki lahko v trenutku iz nežne sapice preraste v viharni veter. Edinstveni Maserati Levante s prepoznavnim zvokom poskrbi za nepozaben vtis, saj ponuja najboljšo kombinacijo užitka v cestni vožnji in terenskih zmogljivosti, da lahko svobodno sledite svojim sanjam. Predstavljamo športni terenec znamke Maserati.

Podrobno o Maserati Levante

Maserati Quattroporte S

Model Quattroporte S je čistokrvni Maserati. Pogled vam bo od klasične ovalne mreže hladilnika zdrsel proti mogočnemu pokrovu motorja, ki je bil zasnovan po navdihu modela GranTurismo in drugih odličnih modelov v zgodovini znamke. Črne izbočene navpične letvice so oblikovane v počastitev legendarnega modela iz preteklosti – A6 GCS Berlinetta – in nastopajo kot kontrast elegantni kromirani obrobi mreže hladilnika. Častno mesto na sredini pripada Maseratijevemu trizobu.

Podrobno o Maserati Quattroporte S
3final-v